Inici > La Nostra Escola

"Since 1957"


Un nen feliç té ganes d'aprendre

Un nen feliç té ganes d'aprendre

The English School of Barcelona, fundada en aquesta ciutat al 1957 per Miss Tower és actualment regida per una societat limitada "Tea Ceremony, SL", formada per cinc membres que a més a més de constituir l'equip directiu, som també docents.
Des de les hores, English School en haver-se'n adaptat a les diverses reformes del Sistema Educatiu i als constants canvis socials, actualitza constantment les seves metodologies i incorpora les noves tecnologies, ha mantingut sempre els principals punts de qualitat que són el seu concepte d'escola:
 


  •  L'EDUCACIÓ PERSONALITZADA, treballant amb grups reduïts,màxim 18 alumnes per aula, en tots els nivells, el que ens permet garantir un nivell acadèmic extraordinàriament alt.

 


  • L'APRENENTATGE PRECOÇ DE LES LLENGÜES, estimula la intel·ligència i la motivació del nen al treballar gairebé simultàniament en les tres llengües d'aprenentatge Anglès, Castellà i Català. Sense prejudicis ni discriminació d'una llengua sobre l'altra. 

 


  • L'EDUCACIÓ EN UN ENTORN AFECTIU, el treball amb grups reduïts permet al professor d'arribar humanament a tots els seus alumnes. Davant qualsevol dificultat l'alumne sempre troba una mà amiga que li ajuda a pujar l'"esglaó"... 

 


  • LA SENSIBILITAT PER LA CULTURA, tant la propera com la llunyana fomentada a través dels centres d'interès "tòpics" i afavorida per la convivència dins l'escola de diferents ètnies, cultures i confessions. Això ens enriqueix a tots.

     


  The English School és l'escola ideal pels teus fills