Inici > Inici

La Nostra Escola


Centre d'Educació Infantil, Primària i Secundària
Educació multilingüe

The English School de Barcelona és un Centre agradable i singular, que ofereix una educació d'un alt nivell acadèmic, lingüístic i cultural.

L'Escola només té una línia educativa amb un nombre d'alumnes reduït per aula per tal de garantir l'entorn afectiu i l'atenció personalitzada tan necessàries per al creixement emocional de l'alumne.

Ens considerem un Centre internacional, obert i gens elitista.

L'Educació Infantil comença amb una immersió lingüística total de l'anglès a K3 i la introducció progressiva del castellà i del català.


L'Escola ofereix un programa de suport lingüístic fonamentat per molts anys d'experiència que promou la integració d'alumnes d'arreu del món.


Oferim escolarització des dels 3 als 16 anys. En l'etapa de Secundària s'incorpora una quarta llengua: el Francès i, per tant, tots els alumnes acabaran l'escolarització a l'English School amb els fonaments necessaris per a poder assolir amb èxit "The International Baccalaureate" (IB) o bé "Batxibac" (doble titulació francoespanyola).


Tenint en compte les necessitats educatives de cada alumne, l'escola ofereix serveis pedagògics com ara psicòlegs, art-teràpia i logopedes.

El nostre ventall d'activitats extra escolars inclou escacs, tenis, bàsquet, ballet, art, robòtica, patinatge, ioga i classes de bateria.